top of page
logo-äpple.png

Vill du komma i kontakt med oss?

Maila till hej@medkanslaiskolan.se eller fyll i formuläret här nedan.

Följ oss på Instagram och YouTube.

 • Instagram
 • YouTube

Tack, vi hör av oss snart

 • Vad är SEE Learning?
  SEE Learning har utvecklats av Emory University i USA. Den är sekulär, dvs har inga religiösa kopplingar, den är utvecklad för att fungera i alla kulturella miljöer, den är forskningsbaserad och bygger på grundläggande mänskliga värderingar samt sunt förnuft. Projektet finansieras av Arvsfonden och genomförs av den ideella föreningen Yeshin Norbu. Vi samarbetar med SEE Learning Sverige och Emory University.
 • Vad är syftet?
  Att främja psykisk hälsa, att stärka barns inlärning, uppmärksamhet och medkänsla samt skapa en gemensam värdegrund. Visionen är att allt fler skolor i Sverige ska kunna ta del av metoden.
 • Vilka deltar i projektet?
  Hittills har 34 skolklasser i 10 skolor i Stockholm, Malmö, Uppsala, Varberg, Enköping och Åre provat SEE Learning. De yngsta barnen går i förskoleklass och de äldsta i årskurs 6.
 • Hur går det till?
  SEE Learning är ett strukturerat utbildningsverktyg som genom praktiska övningar lär barnen att bättre ta hand om sig själva och andra, hantera känslor, tankar och stress. De klasser som deltar i projektet har tillgång till en mindfulnesslärare på plats i skolan (alternativt online) som fungerar som stöd till läraren. Rekommenderad tid per vecka är 40 minuter för övningar samt 5 min varje dag.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Tack för att du prenumererar!

Fästpunkt 1
bottom of page